Post by tieriptabowho on Mar 7, 2022 9:09:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodları generator açarları ▞▞▞
▞▞▞ Merge Ninja Star 2 2022 version ▞▞▞
Darıxdırıcı
Demək istəyirəm ki, bu oyunu necə oynamağı öyrənmək üçün heç bir yol yoxdur, amma bu, çox yaxşı idi
Yaxşı oyun Mən 25 dəqiqə oynayıram və gücdən düşürəm, amma problemim var. Mən ∞ ninja ulduzu əldə etdiyim heç bir ninja ulduzunu ala bilmirəm, amma avtomatlaşdırma ilə belə mənə imkan vermir, xahiş edirəm düzəldin
Oyunda həddən artıq çox oyun sistemi var və bu, sadəcə olaraq, vaxt itkisi kimi hiss olunur.
aça bilmirəm
Merge Ninja Star 2 RPG xmw
Avtomatik oyuna bir dəstə yaqut sərf edənə qədər əla oyun, sonra təkmilləşdirməyə davam etdim və oyunun ulduzlarla uyğunlaşmasını dayandırdığını bilmədim.
Məncə yaxşıdır, çünki tənbəl olanda və ya kompüterimdən istifadə edə bilməyəndə oynayıram. Bu faydalıdır.
Əyləncəli, yaxşı, maraqlı 5.5
Yavaş irəliləmə. Oflayn mükafatlar kiçik məbləğlə məhdudlaşdırılıb. Qızıl bonus qapağı olduqca aşağıdır. Mətn qutuları kəsilir və ya ekrandan silinir. Əyləncəli oyun, lakin bir az cilalamaq lazımdır.
birləşən səhv aşağı dərəcəli şuriken cavabı olacaq: nə dediyimi başa düşürsən? Mən dedim ki, birlikdə birləşmək DAHA YÜKSƏK DEYİL, AŞAĞI dərəcəli shuriken olacaq. Ona görə də mən buna “bug” deyirəm.
Ödəniş etmədən tez çox xırda olur, reklamlar əsasən isteğe bağlıdır və siz üyütmə divarına girənə qədər bu, çox əyləncəlidir. Əla gözləmə otağı oyunu
Mən bu oyuna nifrət edirəm, çünki telefonumu qırmağa davam edir
Dizh
R. a
Demək olar ki, bir ildən sonra hələ də oynayır, lakin hələ də digər oyunlarla müqayisədə yaxşı boş oyun
Çox yaxşıdır, amma oyunu irəlilədikcə çətinləşir, irəliləyiş mənalı olur, çətin olanda, oyunçu oyunu silmək ehtimalı daha yüksəkdir, amma yaxşı oyun👍
Sevdiyim üçün düz 1 saat oynadım. Sonra oynamağa qayıtdım və oynadığım şeyin yarım saatını geri aldım. Hətta oyunumun çox hissəsini xilas etmədi. Mən bunu edən bir oyun oynamaq fikrində deyiləm
Racpoot ali
yaxşı oyun yaxşıdır
Çox ləngimə 1 kadr
Hər dəfə proqramı açanda iy çökür. Mən oyunu oynaya bilmirəm. İstəsəm də OYUNU OYNA BİLMƏRƏM...cvsvb
MƏN BU OYUNU SEVİRƏM Burada bir neçə təklif var 1.Daha çox ev heyvanları 2.Daha çox yoldaşlar 3.ARENA 4.Satın ala biləcəyiniz tərəfdaş 5.guild 6.Hardcorerejim VƏ SONUNDA 7.DAHA ÇOX MÜKAFAT (Mənim qiymətli daşlarım tükənir və pul) Bu oyunda həqiqətən sevdiyim bir neçə şey var 1. HƏR ŞEY
Merge Ninja Star 2 Fabularne mkd
Sürətli templi birləşmə oyunlarını sevirsinizsə, indiyə qədər həqiqətən gözəldir. Tədqiqatçılar sizə getməyinizə kömək etmək üçün tonlarla pulsuz mükafatlarla işə başlayırlar. Çoxlu sərin fərdiləşdirmələr.
Darıxdığım zaman bu oyun çox gözəldir Bu oyunu oynayıram 5 ulduzla qiymətləndirirəm çünki bu oyun çox asılılıq yaradır və reklam yoxdur
Oyunlar əyləncəlidir, lakin .. tez-tez bildirişlərin olması bezdiricidir. 5 ulduz olardı, lakin bildiriş onu 4-ə endirdi
Möhtəşəm birləşmə oyunu, zəhmli işə davam edin! 23 aprel 1353 səviyyəsinə çatdı və oyun yavaşladı. Kifayət qədər mükafat olmaması üçün çox vaxt. Sadəcə gec oyuna çıxmaq kifayət deyil. Zəhmət olmasa daha da inkişaf etdirin və sonra mənə e-poçt göndərin! O zamana qədər sildim.
xoş deyil
çox əyləncəli və vaxt öldürməyin yaxşı yolu. Ancaq sözlər çox uzun olduqda, ekrandan çıxır, buna görə də onların nə olduğunu görə bilmirəm
O qədər gözəldir ki, hələ də bu oyunu oynayıram
oyun olduqca yaxşıdır (başqa nə deyəcəyimi bilmirəm)
Başlanğıcda bir az çaşqınlıq var, amma bunu öyrəndikdən sonra çox əyləncəli olacaqsınız!
Ümumilikdə əla oyun, lakin lütfən, shuriken səviyyəsini əldə etmək üçün çox vaxt tələb edən tapşırıqları çıxarın!
Əla oyun! Çox asılılıq və yaxşı vaxt! İstərdim ki, yalnız hücum və sağlamlıqdansa, toplu olaraq daha çox təkmilləşdirmə ala biləsiniz:/
Bu oyunla bağlı təcrübəm ən azı yumşaqdır. Oyun 24 saat keçdiyini tanımır, ona görə də gündəlik zindanlarımı və sairləri toplaya bilmirəm. Birləşmə cədvəlinin daha böyük sahəsi olmalıdır. Çox vaxt ulduzlar oyun düyməsinin arxasında ilişib qalırlar. Oyunun ideyasını sevirəm və 2D yan sürüşmə əladır.
Beləliklə, oyun bir neçə saat əyləncəlidir, lakin ilk tapşırıqlar raundu başa çatdıqdan sonra siz böyük bir ödəniş divarını vurursunuz. Bu nöqtəyə qədər temp olduqca yüksəkdir. Diqqəti yayındırmaq üçün bir neçə saat oynamağa dəyər.
Elə bir nöqtəyə gəldik ki, birləşmə çox uzun çəkdi.
dekabr
Allah 🗡️
Birdaha salam! Bu dəfə oyununuzu ziyarət edəcəm! Və yeniləməni bəyənirəm!
yaxşıdır
Gündəlik bonuslarım işləməyi dayandırdı. Həmçinin, sikkə bonusları yaqutlara real həyatda yüzlərlə pul xərcləmədən eksponensial artımla uyğun gəlmir. Mən həftələrdir hər gün oynayıram, amma indi xas qüsurlar ortaya çıxdığından, onu silməyi düşünürəm. Yaşadığım gündəlik bonus xətası olmasaydı, daha çox ulduz verərdim.
Pinq SFX üçün həqiqətən yaxşı bir fikir deyil. Həmçinin, oyun tərəqqidən sonra qənaət etmir... 105-i keçdim, amma 97-yə göndərildim.
Hər şey qaydasındadır.
Mən heç bir yeniləmə seçimi görmürəm, mən oyunu və oyun mağazasını da yenidən başladım
Oyun yaxşıdır, mənim xoşuma gəlir, nə vaxtsa üyüdülməsi realdır və bu, oyunu yaxşı hiss etdirir, amma mənim üçün yeganə mənfi cəhət odur ki, o yaqutlarla təkmilləşdirmək üçün nə qədər şeyə pul xərcləməlisən. uzaq sürətli ykes
THE KING OF FIGHTERS-A 2012 Аркады hiw
Mədənlərdə sərf etməli olduğunuz vaxtı azaldın, hər şey qaydasındadır, cavabınız sadəcə makaron surəti olduğu üçün rəyimi 3 ulduzla dəyişdi