Post by tieriptabowho on Mar 7, 2022 9:12:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bad Piggies HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bad Piggies HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod veľa výdrže ▞▞▞
▞▞▞ Bad Piggies HD 2022 version ▞▞▞
je super dobrý a má veľa nových funkcií, páči sa mi to
Je to hra na logiku
Toto je zábavná hra
Zaujímavé, pomáha zvyšovať kreativitu
Veľmi dobré, ale ak má plavidlo príliš veľa v8, preruší hru. dalo by sa to opravit? Celkovo veľmi dobrá hra
To je zábava
Doporucujem hrat
Na mojom dvadsat palcovom tablete to je skoro ako na zivo
Sorry nedajú sa tam veľa úrovne a za drahé mince sú tam tie superschopnosti
Je to zábavné, kým nebudete zaplavení reklamami každé 2 minúty, strávite viac času sledovaním reklám, než hraním.
hra je skvelá, ale reklamy sú šialene rušivé.
Wup
Uuple perfektné
Pôvodný produkt bola absolútne fenomenálna hra s jednoduchou mechanikou a nekonečnou kreativitou. Teraz je plná reklám s hrúbkou mollasy, platených herných režimov, strašného režimu VS, ktorý vyhráva skôr úroveň hráča, než aby inšpiroval kreativitu a stratégiu, a systémom loot boxov, ktorý aktívne prerušuje a bráni hlavnej hre. Tento produkt sa zmenil z dobre vyrobeného produktu na získavanie peňazí. Nestojí nikomu za čas, peniaze ani stres, čo mi to spôsobilo: psychickú bolesť.
Modern Ops: Gun Shooting Games कार्रवाई emzk
Lama
Vo všeobecnosti zábavná hra na zábavu, grind levely, hranie z nostalgie od nahnevaných vtákov, keď sme mali 5. Táto hra je jednoducho dobrá a odporúčam ju hrať, ak ste ju ešte nehrali, je návyková a nikdy naozaj neplytváte tien, pretože je to všetko zábavné.
Rád hrám túto hru a staviam veci (mimochodom niektoré veci stoja -1 coin) dáva mi to zadarmo coin XD ty
Je to zábavné, ale niektoré úrovne sú naozaj ťažké
Zábavná hra, ale plná doplnkov.
Po každej reklame v poslednej sekunde sa to kazí a neviem sa z toho dostať. Potrebujem ešte 50 mincí a nemôžem ich zohnať. Môžete opraviť reklamy, pretože tie isté 2 reklamy, ktoré dostávam, sú chybné a resetovanie nebude fungovať. Som tak blízko k získaniu svojho druhého mimozemského dielu, ale teraz som sklamaný.
Hra potrebuje aktualizáciu, pretože je buggy
Páči sa mi táto hra, ale reklamy ničia vašu hrateľnosť a tiež neexistuje voľný spôsob, ako zarobiť pieskovisko snov (niečo také).
Je to na 3 ***
Režim karantény vysáva rôzne časti pre rôzne veci na rôznych úrovniach je odpad, skúste to všetko sprístupniť a prečo potrebujem internet, aby to fungovalo správne?
Pozastaviť reklamy v ponuke nemožno zatvoriť, pretože aplikácia nie je použiteľná.
táto hra je úžasná, dokonca ju hrajú aj moji priatelia v škole. Prial by som si, aby ste mohli pridať herný režim, v ktorom si postavíte svoju jazdu, aby ste BOJOVALI s hráčom, cieľom je prinútiť ich TNT explodovať. To by bola naozaj zábava.
Najrozšírenejšej najsilnejšej. Alshammarová nedosiahneme
Pred chvíľou som si kúpil Field of Dreams. Na mojom novom telefóne je zamknutý a už si ho ani nemôžem kúpiť, pretože sa zobrazuje „Túto položku už vlastníte“. Ale inak je hra celkovo skvelá.
Zdá sa, že som narazil na problém so synchronizáciou údajov. A to by mi neboli dané bloky, ktoré zarábate na úrovniach pre sandboxy. Jediné bloky, ktoré som dostal, boli z dobrodružstiev ošípaných a úrovní, ktoré som nezdolal. Ale aj tak sa mi hra páči
Milujem to. Nebombardujú vás neustále reklamami. Keď príde reklama, zamrzne, ale všetko, čo robím, je odísť a vrátiť sa a bum
Páči sa mi to!
Vinikajuce
najhoršia podpora, 2 týždne som sa pokúšal kontaktovať podporu (zatiaľ som nedostal žiadnu odpoveď), pretože som nemohol získať prístup k svojim nákupom v aplikácii. nemôže obnoviť nákupy ani nič. dobrá hra, ale zlá podpora vývojárov. a túto hru neodporúčam. Dôrazne odporúčam nekupovať nákupy v aplikácii s touto hrou, zlá skúsenosť je jedna vec, ale zlá zákaznícka podpora je druhá.
Bad Piggies HD Puzzle ymu
Má super grafiku, vtipný priemer a . . . JEHO HRA ANGRY BIRDS V HD!!!
Absolútna nuda, ale aj tak si odviedol dobrú prácu. Okrem toho je to len môj názor...
Je to dobrá hra
Ahoj, som veľkým fanúšikom tejto hry, ale problém je v 6-18 ceste do el porkadoru, nemôžem poraziť úroveň a musím ju poraziť, pretože na úrovni 20 je oceľová debna, môžete to trochu uľahčiť, vďaka.
Veľmi dobrá hra. Vďaka tomu sú deti kreatívnejšie. Zábavné hrať. Dobrá kreslená grafika. Vhodné pre všetky vekové kategórie
Bad Piggies HD પઝલ kigv
Super hra. Je to aj na logiku aj na zabavu. Odporucam
Fajn apka
Táto hra je zábavná. Kto sa sťažuje na reklamy, stačí si vypnúť wifi.
Toto päťhviezdičkové hodnotenie nie je pre vašu hru..Je pre Tiny Thief..Tú hru som miloval, kým ste ju nezobrali preč, prečo si brať tak dobre spravenú a zábavnú hru? Prosím, ak by to bolo potrebné, ohodnotil by som túto hru miliónom hviezdičiek.