Post by tieriptabowho on Mar 7, 2022 9:33:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ další gold hack ▞▞▞
▞▞▞ Royal Match 2022 version ▞▞▞
je to zajímavé, i když hvězdy použité na stavbu hradu jsou tak omezené
Royal Match Пъзели lzb
Krále můžete zachránit pouze jednou, bez ohledu na to, kolik úrovní hrajete. To je jediný důvod, proč jsem si hru stáhl. Falešná reklama.
Adventure Chef: Merge Explorer Hjernegymnastik fpv
Tohle je nejhorší hra, jakou jsem kdy hrál. Pro začátek vám dává pouze určité množství srdcí ke hře a za více musíte zaplatit. Koupil jsem si královské balení a bylo to časově omezené a musel jsem si ho koupit znovu, když jsem si ho měl koupit jednou. Podvádějí vás o peníze, pokud něco chcete, musíte zaplatit šílenou částku za něco, co nevydrží. Chtějí jen vaše peníze a podvedou vás. Mluvil jsem se zaměstnankyní a jmenovala se „Karen“ a byli hrubí, tým je špatný
Tato hra se snadno hraje a je velmi zábavná! PŘESTAŇTE HRÁT HRY CANDY CRUSH, SODA, ECT CHTĚJÍ JEN, ABYSTE JE ZBOHALI SVÝMI TĚŽCE VYDĚLANÝMI PENÍZEMI! Tato hra je LEGITÁLNÍ!
Royal Match Dėlionė hes
Falešná reklama. Je to jen obyčejná hra „zápas 3“. Doopravdy nudný!
Je to dobrá hra ale jsem v 279kole a nemůžu už dva dny hrát tak nevím zda si to mám znovu nainstalovat??
Zatím oddechová hra která mě baví. Mám ráda hry kde se i něco staví, stará a pod. Jedna z měla, kdy reklama odpovídá skutečnosti. Takže za mně super.😀
Mám rád výzvy, ale některé výzvy jsou trochu těžší, než by měly být, ale je to zábava
Mnohem lepší než Toy Blast!! Skvělá grafika 👌👍
Vaše reklamy mě nebaví. Vaše hra není ani můj typ a nesnáším je. Ale jsem NAŽITÝ, že si myslíte, že je v pořádku opakovaně otevírat můj obchod s aplikacemi BEZ MÉHO POVOLENÍ NEBO ZÁMĚRU, jako je ÚNOS mého telefonu přijatelné chování. Mělo by to být trestné, vaše hrubá volba reklamy/designu je nechutně chamtivá a cítím se z vás obtěžován, protože jste se rozhodli, že je v pořádku nechat můj telefon opakovaně dělat, co VY chcete, jako byste jej vlastnili. To, co děláš, není v pořádku. Ani trochu ne v pořádku. Dělá se mi z toho špatně.
Skvělá hra bez rušivých reklam. Někdy rozčilující, ale vždy příjemné 👍🏻Všichni lidé, kteří si stěžují na utrácení peněz. Jsem na úrovni 2131 a NIKDY jsem neutratil žádné peníze - prostě jsem vytvořil správný tým 👊🏻🌹
je to úžasné, ŽÁDNÉ REKLAMY, hraji za aplikaci, která se vyplácí, je skvělé hrát skvělou hru, je to zábava!!!
Ztráta času.
Chci dát 1 hvězdičku, ale...toto je zábavná hra a úplně vás to chytne, přál bych si, abyste nakonec nechtěli skutečné peníze. Nemůžete udělat to cenově dostupné, například, že dáváte určité množství bomb zdarma za den. Prosím, je to návyková hra.
Miloval jsem tuto hru a byl jsem součástí top 50 světového týmu. Nicméně Facebook nepoužívám (nikdy nebudu) a když mi zemřel telefon, přišel jsem o všechno, protože jsem nemohl uložit svůj postup. Přál bych si, aby existovala záloha průběhu Gmailu. Bylo by 5 hvězdiček, nebýt toho. Nebudu začínat znovu se všemi ztracenými penězi a časem. Nyní ušetřím peníze a vývojáři prohrají.
Brilantní návyková hra. Jedinou nevýhodou je, že za dokončení jakékoli úrovně získáte pouze jednu hvězdu, i když jste na úrovních nad 1000!
Příjemné, hladké a náročné. Týmy touží pomáhat při společné hře. Problémy*, které se vyskytly, byly vyřešeny rychle a rychle. Děkuju. *Poslední týden se hra neotevře. Zdá se, že poslední aktualizace aplikaci úplně zhroutila. Jsem si jistý, že lidé z IT vědí. Kromě tohoto hlavního problému se hra zdála být plynulá a náročná.
jednoduché, snadné a obohacující (tedy ne tak snadné :-)
Proč hra zamrzne hned po dokončení stahování?! Velmi otravné!! Navíc utratím $$ za power up na podporu vašeho podnikání. A také jsem zkoušel hrát na různé elektronice za předpokladu, že to byl můj telefon..... NENÍ!
Toto je skvělá hra ze třetího zápasu! Líbí se mi, že každý den jsou různé výzvy. Mít skvělý tým je bonus! Je těžké přestat hrát, protože je to tak zábavné! Díky Royal Match!❤️
Royal Match Dėlionė hes
Měl hru dříve, přeinstaloval ji, protože reklama navrhovala nový typ hry, kde musíte spojovat symboly, abyste mu zachránili život, tj. topí se v tanku, ale po instalaci hry je to stejná hra a kde je hra kde u musíte porovnat symboly, abyste mohli závodit s časem, abyste zachránili krále? Nechápejte, je to klamavá reklama!!?
Ne tak, jak je inzerováno, ukazuje vám pouze část hry, která řeší pády a hádanky jako každý jiný zápas tři čtyři v řadě mimo hry typu Candy Crush, ale ve videu, které vám ukáže, jak se hra hraje, zachráníte krále řešení hádanek, které jsem začal hrát, jediné, co bylo, bylo postavit hrad, ne to, na co jsem se zaregistroval, i když to přijde později ve hře, mělo by to být inzerováno, jako by to bylo půl dvojitého s
Royal Match Puzzle wrl
Líbí se mi tato hra a také jsem rád v týmu. Přál bych si, aby to nepropagovalo placení za balíčky, ale chápu, že tak vydělávají peníze. Jediná další věc, která je nepříjemná, je, že když hraji jiné hry, jejich reklamy neodpovídají tomu, jaké to je hrát hru. Je opravdu populární propagovat hru jako jednu věc, když to není nic jako reklama.
suprrr
Velmi těžká hra. Navrženo tak, abyste utráceli peníze. Rozhodně to není zábavné, ale velmi náročné. Můžete být na stejné úrovni několik dní před průchodem. Velmi přitěžující. Jak jsem řekl, navržený tak, abyste utratili spoustu peněz.
To, co vidíte na jejich reklamách, je rozhodně pravda. Úžasný!!
Skvělá grafika, návyková přesně to, co jsem hledal Mám cíl dosáhnout toho, čím je lepší než celá rodina cukrovinek
Grafika je úžasná, hra je návyková, ale stále vás to může stát. Moje věc je, že čekání na nové úrovně je směšné Chci nepřetržitou hru, ne kde musíte vymýšlet nápady, než se k nim hráč dostane. další úroveň a upřímně by se mi líbila hra, kde je konec, který můžete mít rádi Zeldu!!
Super na zkrácení dlouhého času
Dávám tomu 4 kvůli tomuhle: úroveň 179. Teď chápu, že je to "supertěžká" úroveň, ale prostě to zabírá TAK příliš daleko; šance, že to porazíte, jsou zdánlivě 1 ku 1 000 000! Jinak vše ostatní je dobré!
Hra je odpovídající hra, grafika je skvělá, úroveň je výzvou, ale celkově je to zatím skvělá hra
Ještě jednou se píše aktualizace, ale žádná není, je to jediná hra, která se takhle pohrává, všechny ostatní hry mají připravené úrovně, na novou úroveň musíte čekat dny
Pokud se nudíte nebo prostě nemáte co dělat, tato hra je skvělá 😃
Reklamy jsou u této hry zavádějící, jde o zábavnou otočku na formuli Candy crush s několika vlastními unikátními mechanikami. Setkal jsem se pouze s jedním typem záchrany krále, když se reklamy zobrazují vícekrát, ale myslím, že to je produkt reklamy na odpadky. Dobrá hra, budu hrát dál. Překvapivě málo reklam, necítí chuť hrát.
Strašně klamavá reklama. Stáhl jsem si hru v domnění, že je to záchranná hra. Není. Je to jen typická nudná zápasová hra.
Tato hra mě opravdu baví, dokonce jsem utratil nějaké peníze, abych mohl hrát své úrovně, ale dnes hra prostě přestala fungovat, pokaždé, když jsem ji zkusil otevřít, sama se zavře. Co je špatně?
Dal bych více hvězdiček, ale hra občas udělá při hraní špatný pohyb (chcete se pohybovat určitým způsobem a hra jde jiným způsobem)
Tohle je skvělá hra, miluju ji, ale teď neděkuji, takže pokaždé, když se pokusím aktualizovat, nedovolí mi to a ztratím místo ve frontě, aktualizační program se mi neukáže, říká hrát, když se snažím aktualizovat, abych mohl hrát
Udělal jsem vaše aktualizace, funguje to. Nicméně jsem ztratil herní čas a ztracené věci. ........stará hra se po aktualizacích neotevře.
počáteční úrovně děkuji, máte pocit, jako byste nikdy neskončili s tutoriálem, pokud hrajete Candy Crush, víte, jak hra pokračuje
Royal Match Пъзели lzb
Na stejné úrovni nelze strávit více než jeden den. Úrovně je opravdu těžké projít Už žádná zábava Brzy to smažem
Super
Jedna z nejlepších her svého druhu. Hraji to na více zařízeních. Je to snadné a nenáročné, jedním slovem relaxační. Baví mě to hrát. Děkuju.
Zábavné hraní, ale pokud si nekoupíte doplňky za pomoc při demolici, je to opravdu těžké!!!
Přidal jsem tuto hru, protože jsem si myslel, že zachráním krále Roberta, jak ukazují reklamy. Stalo se to jen dvakrát, takže jsem byl trochu zklamaný. Hru stále hraji, protože si držím naději, že se to někdy stane znovu
reklamy nelžou, takže dostávám dobré hodnocení, ale hra je jako candy crush, pokud se vám líbí, bude se vám líbit také
Ujistěte se, že všechny úrovně lze porazit bez jakéhokoli posilovače nebo utrácení velkého množství mincí nebo pohybu navíc atd. Hrajeme hry pro zábavu a zábavu, ne pro těžké přemýšlení a pocit frustrujícího boje s nepřekonatelnou úrovní. Děkuju
Toto je opravdu úhledná, zábavná a velmi návyková hra. Pravděpodobně nejlepší zápasová hra, kterou jsem hrál, s výjimkou jedné věci: ovládání je občas nemotorné. Přejedu doleva a objekt se posune doprava, přejetím nahoru a posune se dolů atd... Aktualizace: Do hry byly přidány nové funkce, ale tento problém stále trvá. Neměl bych to hlásit na více místech...říkám to zde.
Je to zábavná hra, ale hodně podvádí s pohyby
Pokaždé, když jsou přidány nové úrovně a je vyžadována aktualizace, abych je mohl hrát, není k dispozici žádná aktualizace. Na úrovni 2301.. žádná aktualizace není k dispozici. Nelze hrát, protože se říká, že nové úrovně budou brzy k dispozici. Co dává?