(iOS) Blackmoor 2: Action Platformer bir çox kristalları modifikasiya edin
Mar 12, 2022 19:08:48 GMT -5
Post by trictanpacame on Mar 12, 2022 19:08:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blackmoor 2: Action Platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blackmoor 2: Action Platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox kristalları modifikasiya edin ▞▞▞
▞▞▞ Blackmoor 2: Action Platformer 2022 version ▞▞▞
Qəhrəmanların zəhmli bacarıqları var
Hotspot multiplayer əlavə edin
Blackmoor 2 для Андроид - скачать APK
Dostlarınızla multiplayer rejimində oynamağa çalışdığınız zaman bu oyun pisdir və siz uzun müddət gözləməli olacaqsınız və oyunun dediyi hər şey bağlantının kəsildiyini, hətta wifi-im sürətli olsa belə, hələ də əlaqənin kəsildiyini deyir
Blackmoor 2: Action Platformer Akcijske igre ang
Download Blackmoor 2: Action Platformer. ✓ Android ✓ IOS ✓ Windows Phone and ✓ PC. Quick download, Virus and Malware free and 100% available.
Bu, bəzi düşmənləri qazanmaq üçün ödənişdir, hətta döyülmək də mümkün deyildir, əgər siz öz gücünüzə ehtiyacınız olmasaydı, əyləncəli olardı və hekayə zamanı o qədər öküz idi ki, mən bu mina şaftında ilişib qalsaydım, cəld sehrbaz və ya ürpertici bir şey idi. divarlarda sürünərək ətrafa partlayıcı sehrlər atır və böyük trollar məni öldürməyə çalışırlar, diqqətimi cəmləyə bilmirdim..... bu laldır, acgöz yaradıcılar, xahiş edirəm, oyununu düzəldin.
Yaxşı oyun. Ümid edirik ki, daha çox yeni oyunlar yarada bilərsiniz
Bu oyunda cəldlik var
Əla oyun, lakin bir anda birdən çox düşmənlə vuruşmağa çalışarkən döyüş səviyyəsi həddən artıq yüksək olur, sanki bir dəfə yıxıldıqdan sonra məğlubiyyət hücumuna səbəb olduqdan sonra cavab verə bilməyəcəksiniz.
Tamam. O, kobud, bəzən qlitchy .... Lakin, pulsuz və tam oynatıla bilər. Yüksək qiymətləndirmək çətindir, çünki həqiqətən də bəzi problemlər var... Aşağı qiymət vermək mümkün deyil - çünki bu, əyləncəli, yan sürüşən 2D fəaliyyət platforması döyüşçüsüdür. Pulsuz oyun vasitəsilə hər şey mövcuddur. Onlayn kooperasiya, çoxsaylı rejimlər, fərdi bacarıqları olan onlarla və ya daha çox unikal simvol. Tərtibatçılar vicdanlıdırlar, acgöz deyillər - heç vaxt lazımlı (və ya həddindən artıq həvəsləndirici) reklamlar yoxdur. Mütləq cəhd edin. FTP FTW
Əla oyun, hamı sınamalıdır. Fiziki nəzarətçidən istifadə edirəmsə, ekrandakı düymələri söndürməyin hər hansı bir yolu varmı?
Nəzarətlər olduqca pisdir və hit qeydiyyatı tam zibildir. Düşmən sizə hücum edə bilər, "qoşulmaq" deyil və siz hələ də zərbə alacaqsınız. Necə ki, düşmən təpik atıb zərbə alanda arxada qala bilirsən. Və ya əkiz çəngəl vurdu, atdıqdan sonra sizi içəri çəkə bilməməlidir. İlan patronu gülüncdür, çünki siz onun yanına gedə bilərsiniz və o, sizi dərhal tutacaq. Hücumlarınız < Düşmən hücumlarına gəldikdə isə qeydə alınacaq. Əks halda əyləncəli oyundur. Qala qəzası hissi var.
Blackmoor 2: Action Platformer Azione gswz
Qaranlıq rejim oflayn rejimdə çox çətin olduğu üçün bir az asanlaşdıra bilərsiniz
Əyləncəli oyundur, lakin oynaya bilmirəm, çünki tam siqnalda əlaqəni itirməyə davam edirəm
Mən sadəcə parametrlərdə sıfırlama irəliləyiş düyməsi istəyirəm
Ən yaxşı daş heyranedici qrafika və ən güclü səviyyə
Çəkmələr çox da faydalı deyil
Ucuz patron döyüşür və mexanika ilə mübarizə aparır
Pvp-də çox geriləyirdi və darıxdırıcı və pis pvp gecikəndə düşmən hp hərəkət etmirdi.
Blackmoor 2: Action Platformer APK MOD is an Android application developed by a ... In addition to downloading and installing the app on iPhone systems.
Bu, həqiqətən yaxşı bir oyundur, lakin səviyyələr tez bir zamanda çətinləşir
Blackmoor 2 Fantasy Action Platformer Mod Apk (Unlimited Money) ... Blackmoor 2 Mod Apk is one of the arcade platforms with a defined genre of fighting and a mix
Çox əyləncəli. Bu, hərəkət və hekayə mənasında əsl oyundur. Oyun təkmilləşdirmələr satır, lakin heç vaxt oyuna mane olmur. Əslində oyun o qədər əyləncəlidir ki, siz əslində pulu daha tam şəkildə həzz almaq üçün xərcləmək istəyirsiniz. Tərtibatçılardan papaqlarım.
oyun olduqca sərin və əyləncəlidir və yeni düşmənlərin təqdimatı sizi tez-tez ayaq barmağınızda saxlayır. Həmçinin, hər dəfə qızıl qazanıb onu təkmilləşdirmələrə və avadanlıqlara xərclədiyiniz zaman həqiqətən gücləndiyinizi hiss edirsiniz. Bununla belə, idarəetmə elementlərində cila yoxdur və xarakterinizi çaşqın hiss etdirir və buna görə də xarakterinizin sürəti ilə birlikdə hərəkətlilik sizi təcrübədən uzaqlaşdırır.
Blackmoor 2: Action Platformer แอ็กชัน gyu
Bu oyun möhtəşəmdir. Bu oyunu yaratmaq üçün danışdığınız bütün vaxt buna dəyərdi, o, əla qrafika multiplayer onlayn versiyasına və hətta yaradıcılıq və qrafika üçün bu beş ulduzu verərək kilidini aça biləcəyiniz bir neçə simvola malikdir.
quraşdırmır
oyun çox əyləncəlidir, lakin mən aşağı basdığım zaman nəzarətçim oyuna cavab vermir, xarakter əyilmir və nərdivanla enmir. mənim nəzarətçim logitech nəzarətçisidir
Download Blackmoor 2 for PC Windows 10,8,7
Mən çox nifrət edirəm Hamı necə yalan danışırdı o ayı almaq üçün
Bruh kimi aşağı serverlə ilişib qalanda serverləri dəyişə bilməzsiniz
Həqiqətən zəhmli, sürətli hərəkət. MÜTLƏQ tövsiyyə edərdim. O soruşdu ki, bu, üçüncü şəxsin hərəkət-macəra oyunu olub-olmamasıdır və mən əmin deyildim, deyəsən, bu, Scribblenauts-a bənzər 2D yan fırıldaqçı olmaq arasında bir qədər balanslaşdırılmışdır. Böyük hekayə və zəhmli oyun bu oyunu mütləq oynamağa dəyər edir.
161.12 MB. Скачать взлом. Динамичный платформенный экшен в олдскульном стиле. Blackmoor 2: The Traitor King - невероятная игра для андроид
Bir şeyi deyə bilərəm ki, idarəetmə pisdir, həqiqətən pis kimi - çox böyük - çox böyük və həmçinin uçan gəmidə elə səviyyə var ki, mən təsadüfən hücum etmək əvəzinə çəlləkləri götürürəm, bəli bu da pisdir, xüsusən də sevinc çubuğunu düzəldin. nəzarətlər, oyun yaxşıdır, amma idarələr lənətə gəlir
İdarəetmələr o qədər də dəqiq olmadığı üçün 2 ulduz. Amma bir obrazla bitirdim. Mən o qədər tənbəl oluram ki, bütün gələcək qəhrəmanı oynayıram. Sadəcə 1 qəhrəman kifayətdir. təşəkkürlər
Mən buna beş ulduz verərdim, amma necə daha güclü olacağım mövzusunda ilişib qalmışam. Mən oyunu normal rejimdə məğlub etdim və indi qaranlıqdayam. problemim odur ki, məni daha güclü etmək üçün kifayət qədər element yoxdur və səviyyəni yüksəltmək heç bir iş görmür!
Blackmoor 2: Action Platformer 11.2 APK + MOD (Unlimited ...
O qədər sərt və ən bahalı personaj ən zəifi idi, onu əldə etmək üçün bir həftə çəkdim, sonra məyus oldum.
bu oyun pisdir
Sənə nifrət edirəm, bu əlimin içi nifrət edirəm
The Lake House Free. Hidden Objects. Pustolovske igre jild
çox tez silin.....yaxşı oyun növü..lakin demək olar ki, dərhal aydın olur ki, siz oyuna pul xərcləmədən heç yerə çata bilməyəcəksiniz...4-cü səviyyə xarakteri təkmilləşdirmək üçün proqramdaxili alışdan istifadə etmədən məğlubedilməzdir....digər tamahkar şirkətlər tərəfindən məhv edilən layiqli ideyanın nümunəsi
Niyə və səviyyə 1 /5 Liftdə Hamı sənin arxanca gəlir Sanki nintendo keçidin varsa Hamı sənin ardınca gəlir Bu oyun pisdir ona görə yataq başladığınız 1-ci 2 simvolu yoluxdurur biri Zelda Əfsanəsindən linkə bənzəyir Amma o var bir Cape
Yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Məni 3 dəfə səsləndirdiyim zaman mənə le ratte vermədim
Blackmoor 2: Action Platformer แอ็กชัน gyu