Post by trictanpacame on Mar 12, 2022 19:11:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hexagon Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hexagon Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod več denarja ▞▞▞
▞▞▞ Hexagon Match 2022 version ▞▞▞
Všeč mi je igra v redu. Ampak moraš imeti 20.000 točk, da izplačaš 20 $, za to pa moraš igrati 5000 iger in gledati dvakrat toliko v reklamah. In tako daleč nisem prišel, tako da ne vem, ali se res splača ali ne.
Uganke so mi zelo všeč, toda ali mora biti po vsaki stopnji oglas? To je malo veliko.
Preveč oglasov!
v redu je, da bodite pozorni na to, kaj počnete, usklajevanje rok in oči
Rad igram igro. Dal sem mu samo 3 zvezdice, ker ga nisem igral dovolj, da bi vedel, ali je s petimi zvezdicami ali ne. Igra vas po vsaki uganki prigovarja za oceno. Dajte ljudem priložnost, da se seznanijo z igro, preden se začne nenehno nagajanje. Joj!
Hexagon Match Παιχνίδια παζλ hyi
Rail Rush Аркадни flv
Hexagon Match je igra, polna številnih ugank z različnimi vrstami, slogi, oblikami in barvami, ki postaja vse bolj in bolj zabaven izziv za sestavljanje ❤.
Hudo je gledati prekleto DODAJ vsako tekmo in ne pritisni na ponovitev ali pa dobiš gledat prekleto reklamo preveč tega, kar se dogaja te dni, niti ni več prijetno, požrešnost!!!!!! Izbrisano zagotovo
sprošča in čutim, da mi možgani delajo, obožujem igro brez krivde
Zaenkrat vse v redu, vendar sem ga šele začel igrati v aplikaciji. zaslužiti darilno kartico. Neprestano me je motil, da bi ocenil. Samo na 8. ali 9. stopnji.
To je lahka igra, nekoliko zabavna. Običajno obstaja samo eno mesto, kjer se določen kos prilega, in ko je na mestu, so ostali očitni. Ponavadi potrebujem le 3-4 sekunde za vsako stopnjo. Celo zapletene stopnje sem potreboval le 12-15 sekund, da sem jih rešil. Po večini stopenj je oglas, ki se zdi pretiran, saj igrate nekaj sekund in nato gledate 30-sekundni oglas.
Jaz ljubim to igro. Igranje skozi samo igranje? POZOR!! Razlog za 3 zvezdice: Če pričakujete, da boste zaslužili denar, potem ko ste malo igrali, vas nenehno izvlečejo iz denarja. Na zaslonu sem imel več kot 4 dolarje in ko je šlo za denar, so mi dali le nekaj centov. To se je zgodilo večkrat, odkar sem unovčil svojih 23 $. To je bil prvi in edini čas, ko sem izplačal denar. Če se bo to še naprej dogajalo, bom odstranil samo igranje in VSE igre, povezane s samo igro.
Igral sem samo 3 igre.. zdi se kot igra uganka.
Obožujem to igro. Ko se premika, je zelo zahtevno. Brez oglasov. A
To je precej drugačna igra od drugih iger Hexagon, ki sem jih igral. Zelo mi je všeč, ker zaradi tega bolj uporabljam svoje možgane. Res je uganka, ki je zelo zabavna. Poleg tega si zaslužite nagrade!
Dobra igra za razgibavanje možganov. Všeč mi je, saj obožujem sestavljanke..
Najnovejša posodobitev je res grozna.V tej igri boste dodali preveč oglasov. Še nikoli ni bilo tako. Zdaj prehodiš raven, oglas, klikneš gumb, oglas. Razumem, da potrebujete dohodek, toda moje igranje je zdaj grozno! Zmanjšajte količino oglasov v naslednji posodobitvi! To je smešno.
Če imate radi igre, ki izgledajo tako, boste s to aplikacijo dobro zaposleni ne glede na oglase, ki so kratki in jih je včasih mogoče zmanjšati. Mislim, da ljudje "morajo" najti načine za zaslužek ... zanič je to 🌎 je približno to ... ampak mislim, da je bila ta igra lepo narejena 👍
Igra je zabavna, vendar oglasna vrstica na dnu pokriva gumbe, zaradi česar so neuporabni ali pa vas prisili, da se dotaknete oglasa. Uporabljam Google Pixel 3 XL. To bi ocenil višje, če bi odstranili oglasno vrstico. Verjetno tako ali tako dobite dovolj prihodka od vseh oglasov med nivoji. Nehajte biti tako požrešni in naredite svoje igre uporabniku prijaznejše.
To je bila prva nagradna aplikacija prvih nekaj dni, nato pa se začne sranje in izplačila postajajo vedno manjša. menda je to življenje.
Dobil sem do več kot 1400 kovancev, užival sem v igri. Izgubil sem vse svoje kovance in vse, za kar sem delal. za kaj gre? Iskreno povedano, veliko aplikacij je oglaševanih. Resnično sem mislil, da je ta aplikacija. Igre, ki sem jih igral, so zabavne, to je bilo prvič, da so mi vzeli kovance. Začenjam se spraševati, ali obstajajo igre, ki so poštene. Resnično upam, da se to v tej aplikaciji nikoli več ne ponovi, ker uživam v igrah. Vso srečo vsem, upam, da se vam to ne zgodi.
Dokončano štiri stopnje s 60/60. Toda po tem ni več na voljo nobene igre .... Ali je še kako drugače igrati???
v redu, ampak postaja težje
To je dobra puzzle igra. Če to igro igrate prek aplikacije Just Play, zaslužite pravi denar.
Zabava in uganke so super
Hexagon Match Παιχνίδια παζλ kfu
Kul, a preveč oglasov... po VSAKI igri!!!
Obožujem izziv, ta aplikacija ustreza vsem, fantastično!!!
Pravkar začel. Ni vse, kar je obljubljeno. Igranje prek PlaySpota. Veliko oglasov. Posodobljeno, če pride do izplačila.
Igrano skozi samo igro, dnevno predvaja majhne količine. Zelo dobra igra za draženje možganov in prijetna zabava.
Zelo zabavno in zasvoji. In res ste plačani. Največ, kar sem zaslužil, je bilo 3 $ v enem dnevu. Ampak to je bilo le nekaj ur igranja tu in tam. Poskrbeti morate, da imate nameščen tudi »Just Play«, da boste dobili svoj denar. Def pomaga obdržati nekaj dolarjev v žepu. V... od 3 tednov do enega meseca, kolikor igram, sem unovčil približno 24 dolarjev. Ampak to se ne igra vsak dan. Zelo kul, da imajo to!
kul igra!! to mi je res všeč. Resnično moraš uporabiti svoje možgane. Zelo priporočam.
dobro
Mislil sem, da je ta igra namenjena igranju za zmago denarja, tukaj ne vidim ničesar v zvezi z denarjem. Ko bom izvedel več o igri, bom spremenil oceno