Post by trictanpacame on Mar 12, 2022 19:17:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povolit stav VIP ▞▞▞
▞▞▞ Foot Clinic - ASMR Feet Care 2022 version ▞▞▞
Tato hra je v pořádku, ale příliš mnoho reklam.
Strašná hra. Tohle je fakt nechutná hra málem jsem se z toho poblila!🤮🤮🤮🤢 A navíc hru zaplavovaly reklamy. Strašný vydržela jsem to asi do 5 dne ale pak jsem měla ustřihnout půl nehtů!🤢🤢🤢🤮🤮 Nechutný! Nestahovat tohle vás vůbec neuklidní! Spiš se z téhle hry poblijete🤢🤢🤮🤮🤮🤮 a je nechutný, že má někdo žížalu v noze🤢🤢🤢🤮🤮🤮 a dáváte mi pryč bradavice nestahovat pokud nechcete🤮🤮 nestahujte🤤 🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮
Zábavná hra, ale příliš mnoho reklam
příliš mnoho reklam
Užijte si herní cestu k mnoha reklamám. Nemůžete ani dokončit clent, než se objeví reklama, a pak musíte čekat 13 nebo více sekund.
Tato hra je dobrá, ale důvod, proč jsem jí dal 2, je ten, že má prostě hodně reklam a souhlasím s ostatními.
Takže bych řekl tři hvězdičky, myslím, že je to dobré, ale má to chyby, je to trochu nechutné a vím, že to tak má být, ale hlavně reklamy v pořádku, tady je věc, kterou nemám tolik reklam, ale když dostanu bonus a já říkám, že to nechci dělat, DÁVÁ VÁM REKLAMU! Nevadí, omlouvám se, ale odinstaluji
Příliš mnoho reklam... Chápu, že reklamy jsou normální věc, ale po každé druhé věci, kterou uděláte? Pojď....
Dobrá hra, ale hodně reklam
Waaaaaaayyyy do mnoha reklam. Směšný. Hra by byla jinak zábavná. Odinstaluji.
Tak uspokojující, jako vyzkoušej si to můj bože, pokud jste člověk, který má rád asmr a uspokojující věci, zkuste tuto hru uts opravdu dobré, moje část, nikdy se mi to neomrzí😂
Tohle mám opravdu moc rád.
Je to dobrá hra ale raději se naneste před tím než tuto hru budete hrát😆
2 miliony reklam ve hře také musíte být online, abyste ji mohli hrát, bez možnosti hrát offline
Boys Skins For Minecraft PE ابزارها ixo
stáhnout Foot Clinic - ASMR Feet Care apk nejnovější verzi Game ...
Ohodnotili byste to výše, ale pokaždé, když se pokusíte přehrát reklamu, abyste získali nějaké doplňky, zobrazí se zpráva, že nejsou připraveny žádné reklamy. To hru opravdu zneklidňuje.
příliš mnoho reklam uprostřed hry
Tato hra je tak pěkná. Ale existuje mnoho reklam. Nemůžete ani dělat, co vám říkají. Způsobil bych to, když jsem se narodil. Tato hra je Awful To. Jde to znovu na inzerát
Ze začátku to bylo v pořádku, ale začalo to být nudné a opakující se.
Nesnáším tuto hru.🥴tolik reklam ....příliš nudné....neinstalujte tuto hru...
Je to docela dobrá hra ale je to nechutný nedoporučuji :-\
Bylo to dobré 😐
Myslím, že zpočátku to bylo v pořádku, ale teď jsou reklamy příliš často. Myslím, že zpočátku dávali méně reklam, aby se to lidem líbilo, a druhý den dali více reklam. Jediný důvod, proč jsem ji ohodnotil 3 hvězdičkami, byl ten, že hra je obecně dobrá hra, ale pokud byste mohli situaci napravit s reklamami, při další recenzi to budou určitě 4 nebo 5 hvězdiček!
Pokud jde o tuto aplikaci, říkám skvělou práci, kterou majitel vytvořil pro lidi všech úrovní věku po celém světě. I za tento úkol rád hraji a doufám, že se na tuto aplikaci znovu těším. GK
stáhnout 666666666666 od Yendis INC apk nejnovější verzi 1.0.2 pro zařízení ... Stáhnout Apk (25.80 MB) ... Foot Clinic - ASMR Feet Care APK
Neotevře se stále zavírá.
Pravděpodobně je to hra, ale je těžší ji najít mezi doplňky.
Foot Clinic - ASMR Feet Care Role Playing inh
Cesta k mnoha reklamám! Pokud je úroveň více než jeden krok, mezi každým krokem se zobrazí reklama. Po každé úrovni bych byl rád za jednu reklamu. To je směšné.
Je to divný a žádný ASMR to není jenom tam furt brní váš mobil/tablet
Ve hře je několik chyb, jedna je ta, že nemůžete odloupnout špínu, věřím, že po oříznutí nehtu a jeho vyčištění pomocí pinzety, jinak docela slušné
Poslední den na Zemi, ale miluji Poslední den na Zemi se mi líbí ještě jedna věc, líbí se ti, že ztratili nervy na uzdravení nebo se ti líbí, řekni dobré ráno, mohl bys udělat tento den se zlepšuje, když si hraješ ještě jeden den, ještě jeden den můžete mít tuto hru a nebo s ní můžete hrát je tato hra největší tato hra je skvělá děláte, když máte tuto hru? Hra vyzkoušená znovu, bude se vám líbit, stejně jako rád dělám něco, co budete milovat tuto hru. Bydlím dost blízko, ale líbí se mi tato hra v Gloucesteru!!
Totéž pro tuto hru bylo laggy a nemohl jsem posunout své vybavení vpravo
Příliš mnoho reklam. Stejně jako hra pečující o psí tlapky. Mohlo by to být příjemnější bez AD pokaždé, když něco uděláte. Toto bude odinstalováno.
Sracka
Úžasná hra. Velmi uvolňující.
Hra je dobrá, ale přestat s reklamami je to opravdu otravné😤😤
Hrozně se to seká!!!a je to nechutný.nedoporučuju.(0 hvězdiček i když to nejde)😒😡
Tato hra je poměrně slušná, problém je v tom, že je tu mnoho reklam, které dostávám téměř od každého zákazníka, kterého dokončím.
Stáhnout Gacha Resort (air.com.lunime.gacharesort)
I když je to hra tak stejně mi to dost hnusný jak opravdoví ale je to dobrá hra hraju ji
Tak hrubý, že je to nejhorší, byl jsem jen na první a objeví se reklama vole tato hra je tak slabá, že by tam nikdo neměl ztrácet čas nahrávání této hry
Je to opravdu pěkné, miluji to, ale můžu dát reklamu pls a je to tak závadné, ale je to pěkné
Jak sakra ty nůžky odstřiháváš zarostlý nehet?! Vážně na to nemůžu přijít a už mě to přivádí k šílenství! POMOC!
Foot Clinic - ASMR Feet Care የሚና ጨዋታዎች rpdm
Tak dobré alittle reklamy, ale já bych doporučil stáhnout pětihvězdičkové
PŘÍLIŠ MNOHO REKLAMY, a kdykoli jsem se pokusil získat jakoukoli odměnu za video, nedovolilo mi to!! Pořád to hlásilo "Reklama se načítá" a nikdy mi nedovolilo otevřít videa, abych si něco nárokoval!!! Je to RIP-OFF!!!
Stažení: YUMI High School Simulator 3D 1.0.25 APK
Množství reklam v této hře je směšné. Donutil mě hodit svůj zatracený telefon o zeď...
Tato hra je tak zábavná. Nesouhlasím s ostatními downloadery. Má to samozřejmě reklamy, stále super zábava! Díky za tvoření.