Post by trictanpacame on Mar 12, 2022 19:30:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Formula E App ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Formula E App IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nulaužti visus ▞▞▞
▞▞▞ Formula E App 2022 version ▞▞▞
Įkeliant ekraną sukasi rodyklė ir sakoma „bandyk dar kartą“. Tai viskas.
Neblogai, bet kalendoriaus sinchronizavimo dozė neveikia.
Programėlė neatsidaro.
Programėlė neįkeliama. Įkeliama rodyklė sukasi minutę ir sako „netikėta klaida“ LG G6.Nerodo naujienų, pateikia klaidą, kad puslapis nerastas, todėl šiuo metu tai gana nenaudinga.
Programos nepavyksta atidaryti.
Negaliu atidaryti programos. Kiekvieną kartą, kai bandau, sakoma: „Įvyko klaida, patikrinkite interneto ryšį ir bandykite dar kartą vėliau. Bet aš prisijungęs prie interneto...
Formula E App Sport cpy
Puiku! Kaip tik tai, ko aš ieškojau
Formula E App Sport cpy
Programa tiesiog tuščia, kai ją atidarau. Žodžiu nieko nėra. Tik baltas ekranas.
Kai atidarote programą po įdiegimo, ji nepasileidžia ir pateikia klaidą, kad "įvyko klaida. Patikrinkite savo interneto ryšį ", nors aš turėjau tinkamą ryšį. Išspręskite šią problemą prieš prasidedant naujam sezonui. Gerbėjo prašymas......
Vis dar vos net akį traukianti mintis, o tai tikrai keista tokiam į ateitį orientuotam serialui. Jau penktas sezonas ir ši programa vis dar net nepasako tikrojo laiko ir datos vietos laiku, o tik nenaudingą atgalinį skaičiavimą. Labai prastai sukurta programa, kuri nesiūlo nieko naudingo.
Neatsidaro, sako, kad nėra interneto ryšio, nesvarbu, ar tai duomenų, ar „WiFi“.
Čempionato turnyrinės lentelės nėra ir spustelėkite, kad pamatytumėte šiandienos „ePrix“ ir... programos gedimų rezultatus!
Straipsniai neįkeliami. Sąsaja nėra intuityvi. Nėra vairuotojo ar komandos įskaitos. Vairuotojo radijas neveikia. Sutaupykite vietos telefone, kad gautumėte ką nors naudingesnio. Lengviau atlikti paiešką žiniatinklyje nei rasti tai, ko norite šioje programoje. Pašalinta.
Naujienos neatnaujinamos, daug informacijos taip pat neatnaujinama
Puiki programa, bet naujas atnaujinimas ir praradome tvarkyklės radijo imtuvus. Viena iš svarbiausių savybių 😕
Nesinchronizavau lenktynių kalendoriaus su įrenginio kalendoriumi.
*Patinka* tiesioginės nuorodos į Drivers Radios parinktį (ypač kai viskas klostosi ne taip arba kas nors turi „problemų“👍. Būčiau skyręs 5★, jei būtų galimybė taip pat tiesiogiai rodyti automobilių *trasų pozicijas* () gal net svetainės parinktis, kad galėčiau padalinti ekraną ir turėti abu vienu metu?😊👍).
Mano apskrityje gyvas pašaras nepasiekiamas.... JK.
Puiki programa, patinka sportas!
Samorost 3 Demo სათავგადასავლო ccq
Super graži programėlė. Kalendorius, tiesioginė statistika, turnyrinė lentelė, vairuotojų informacija, komandų informacija, pranešimai – viskas, ko man reikia. Šiandien prasideda dar vienas įspūdingas sezonas. Formulė E yra ateitis. Per pastaruosius 2 metus „Formulė 1“ buvo tokia nuobodi.
Su šia programa nieko negalite padaryti.....programa pašalinta.
Nesuprantu, kodėl formulės neleidžia transliuoti Venesueloje. Kaip jie tikisi sulaukti gerbėjų, kurie tai blokuoja? Šie automobiliai vis dar yra mažiau patrauklūs nei F1
Gana skurdi informacija apie serialus. Kuris pilotas pirmauja čempionate? Kokios komandos vadovauja? Nežinau. Niekur nenurodyta programoje, kurią galiu rasti.
Atsisiųstas į „Experiera z“ planšetinį kompiuterį, kuriame veikia „Android 5.1.1“, tik norėdamas būti informuotas, kad tiesioginis laikas nepasiekiamas mano šalyje. Aš gyvenu JK, o lenktynes tiesiogiai transliuojame per 5 kanalą. Tiesiog noriu, kad ratų laikai, tarpai ir intervalai būtų tokie, kokius gaunu naudojant F1 programą, taigi, toliau apmąsčius, ši programa yra vietos švaistymas.
Samsung S5. Visiškai naujas įdiegimas ir nepavyksta atidaryti. Mėgstu sportą, o ne programą.
Geriausias
Nepavyko naudoti „Fanboost“. Neatpažins mano Facebook prisijungimo. Labai varginantis.
Neseniai įdiegiau, bet neveikia
Nieko neapkrautų. "Klaida. Bandykite dar kartą" kiekvieną kartą. Jei galėtumėte pranešti per TV filmuotą medžiagą, kai ištaisėte programą, aš ją įdiegsiu dar kartą. Gaila. Nekantriai laukiau, kada galėsiu dalyvauti.
Po velnių, jūs tikrai bendradarbiaujate su CBS, kad transliuotų JAV, tiesa? Manau, kad tai žingsnis į priekį nuo Fox, bet eik. Jų paslaugos yra brangios ir kupinos skelbimų. Kodėl jūs patys nesutvarkote platinimo, kaip tai daro WRC? Tokiu būdu mano abonentinis mokestis patenka tiesiai į Formulę E. Dabar turiu pereiti daugybę lankų, kad sukurčiau VPN, ir apsimesti, kad esu JK, kad galėčiau žiūrėti per BBC nemokamai. Ir aš žinau, kad tai ne visai palaiko sportą, bet... Atsiprašau, vaikinai, aš nenaudoju CBS.
Tai naudinga programa