(Android/iOS) Alice\u0027s Resort - Word Game kilidini açmaq (sonsuz qızıl)
Mar 17, 2022 4:09:05 GMT -5
Post by tagverstuabenchrum on Mar 17, 2022 4:09:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alice\u0027s Resort - Word Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alice\u0027s Resort - Word Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kilidini açmaq (sonsuz qızıl) ▞▞▞
▞▞▞ Alice\u0027s Resort - Word Game 2022 version ▞▞▞
Milad oyunu başa çatdığından, danışıq kartı əvəzinə yeni bir danışıq bileti qazandığım üçün köhnə Milad tapmacası açılır və oyun donur və məni oyunu bağlamağa məcbur edir x
Əla oyun, lakin çoxlu təkrarlanan reklamlar. Onlarla yavaşlayın, yoxsa insanlar oynamayacaq, çünki mən qurtarmaq üçün pul ödəmirəm
Əvvəlcə bu oyunu çox sevirdim, lakin sonra hər dəfə oynamağa cəhd edəndə o, bağlanmağa davam etdi, buna görə də indi əsəbləşirəm və onu silməyə hazırlaşıram.
Mən oyunun əsasını sevirəm, lakin başqalarının qeyd etdiyi kimi, çoxlu səhvlər var. Həm də otağı yeniləmək üçün kifayət qədər xal topladığınız zaman pərəstişkar deyilsiniz və bu, xallarınızı alır və siz daha ərazini yeniləyə bilməyəcəksiniz. Bu dəfələrlə baş versəydi. Beləliklə, yenidən başlamalısınız.
Düzünü desəm, bəzəklər axsaqdır. Reklamlar bonuslar üçün isteğe bağlı görünür və nə deyil, lakin sonra onları təsadüfi olaraq atırlar. Belə ki, əyləncə var. İngilis dili lüğətində olmayan sözlərdən istifadə olunur. Və ingilis dili lüğətində olan sözlər, məsələn, tart, sizin zolağınızı qıracaq. Beləliklə, bu daha da əyləncəlidir. İstifadə etmək üçün daha yaxşı proqram seçin.
Daha az reklam olsa yaxşı olardı. Oyunda istənilən yerə çatmaq üçün çoxlarına baxmaq lazımdır.
Bu Oyunların Yükləmə Prosesi Yavaşdır Mən Oynamaqdan Həzz Almıram Çünki Çox Yavaş Yüklənir
Oyunu çox oynayıram və mənə xoş gəlir. Bəzi açıq-aydın sözlər siyasi düzgünlük üçün (məsələn, "qaz" ilə qafiyələnən heyvan kimi at kimi) güzəştə getdikdə əsəbiləşirəm. Bütün brilyantlarla və pullarla nə etdiyim barədə heç bir fikrim yoxdur, amma mən sadəcə oynamağa və onları yığmağa davam edirəm. Oyuna getdikcə oyun yorucu və yavaş ola bilər, çünki divar kağızı dəyişdirmək üçün 5 raund söz lazımdır, yəni otaq başına 100 tur və ya daha çox.
Bir çox reklam üçün silindi!!!
Oyun yüklənməyəcək
Həddindən artıq reklam
Alice's Resort - Word Game Szójátékok sga
Alice's Resort - Word Game מילים bdna
Oyunun alqoritmi, ehtimal ki, mövcud variantlardan hansı elementləri seçəcəyinizi öyrənir. Və sonra, sözügedən elementi seçmək istədiyiniz hər dəfə reklamı izləməyə vadar edir. Bu üçüncü dəfədir ki, reklam yüklənməsi səbəbindən oyunu silirəm. Bilirsiniz ki, real oyundan daha çox reklamlara baxmağa vaxt sərf etməyə başlayanda oyunun xarab olduğunu bilirsiniz.
Məni maraqlandıran reklamda söz axtarış oyunu/təmir işləri təsvir edilmişdir. Söz axtarış oyunu deyil... bütün digər boş söz doldurma/yeniləmə oyunları kimi.
Gözəl oyun amma onun lüğətini yeniləməlisən. Lüğətdə olan bir çox söz oyun tərəfindən tanınmır, o zaman oyunun tanıdığı, lakin real sözlər kimi görünməyən sözlər var. Bundan başqa, oynamaq üçün əyləncəli bir oyundur.
Dondurur və insanları proqramdan çıxarır.. Əgər belə olmasaydı, mən bunu daha çox qiymətləndirərdim, amma bunun xaricində oyunu bəyənirəm
Əyləncəli oyun, lakin sözlərin çoxu tamamilə uydurulmuş görünür. Siz özünüzü hər hansı bir hərfi sürüşdürərkən tapacaqsınız və o, keçdikdən sonra "bu, bir söz belə deyil!" Gülməli...
Mən bunu kompüterimə endirdim və onu açanda mənə yalnız xoş gəlmisiniz səhifəsi gəlir. Daha irəli getməyəcək. Mən oyunu 3 dəfə silib yenidən quraşdırmışam. Nə olduğunu bilmirəm. Kaş ki, oynaya bildim.
Bu oyun 3 gündür yüklənmədiyi üçün yüklənmir. Mən sildim və quraşdırdım, amma yenə də heç nə yoxdur, mən də bu oyunu sevirəm
Hamı kimi. Oyun hər zaman donur və çökür. Milad tapmacası ilə eyni problem. Çox pisdir, əyləncəli oyundur. Amma bütün reklamlara qarışan bütün problemlər bu oyunun əyləncəsindən uzaqlaşır.
Bu oyunu bəyənirəm, amma hər tapmacadan sonra çox yorğunam, mükafat almaq üçün reklama baxmalı oluram. Bu, çox vaxt aparır və oyunu çox yorucu edir. Reklamlar hər bölmə tamamlandıqdan sonra olmalıdır. Beləliklə, sizə 3 1/2 ulduz verirəm.
Reklam çox zəhlətökəndir!!! 😒 bu oyunu silməyimin yeganə səbəbi budur.
Bu, sadəcə olaraq, Alice's Restaurant'ın əksini edir - əvvəlcə kurort, sonra restoran - hekayə xətti olmadan. Aylarla gözlədikdən sonra (vəd edilən) yeni məzmunu gözlədikdən sonra digər oyunu silməli olduq, lakin bunun əvəzinə bizə eyni şeyi yenidən verdik. Ən azından müxtəlif bəzək-filan verə bilərdiniz. Meh.
Hələlik bu oyun maraqlıdır. Mən həm söz oyunlarını, həm də təmir oyunlarını xoşlayıram, ona görə də bu məni maraqlandırır. Bu hələ çətin deyil, amma bu, yalnız ilk həftədir.
Alice's Resort - Word Game Kata rjs
Hər şey geri və qaydasındadır. təşəkkürlər
Əsl oyun əyləncəlidir, lakin izləmək üçün o qədər çox reklam var ki, bu da vaxt itkisidir. Mən onu siləcəyəm və bunu tövsiyə etmirəm.
Həqiqətən əyləncəli və yaxşı oyun. Mətbəxin yarısına yaxın çətinlikdə qəfil inanılmaz artım.
Deyəsən bunu əvvəllər oynamışam, ona görə də buludumu endirəndə mənə çoxlu reklamlar və hadisələr verdi, yəqin ki, oyunu niyə sildiyimi xatırladım.
<a href=""></a>
Bu gözəldir. Oflayn oyunlar həqiqətən əyləncəlidir, lakin "şəkil tapmacası" gələndə oyun geridə qalacaq və bu, həqiqətən də əngəl olacaq.
Bir müddət əyləncəli idi. Ardıcıl 6 krossvord həll etməli olduğunuz güc səviyyələri ilə heç də yaxşı deyil və daha da uzaqlaşdığınız zaman yalnız 200 xal və yaddaş qazanacaqsınız. Hamınız bu oyunu 1 konsertdən çox istifadə edəndə sildim. Sərin deyil.
Alice's Resort - Word Game Szójátékok vybs
Gözəl oyun, olduqca asan, yenidən qurulması və bir söz oyunu. Başlamaqda problem yaşadım, amma indi daha yaxşıdır. Həmçinin spin oyununda mən çox vaxt çəhrayı brilyant alıram, bu heç kömək etmir, niyə sizdə var. Oyunun qalan hissəsi yaxşıdır
Söz tapmacalarını həll etmək çox asandır və tapmacadan tapmacaya qədər çoxlu təkrarlanan sözlər var. Kifayət qədər fərdiləşdirmə yoxdur və hansı seçimləriniz var, adətən çirkin və cəlbedicidir.
Bu sevimli hekayə xəttidir, onun kimi digər oyunlardan daha çox işi var.
Səviyyələrə yüksəldikcə daha çox mərmi almalısınız. Xüsusilə çoxlu bulmacalar olan səviyyələrdə. Bütün əyləncəli oyun.
Bu oyun əyləncəlidir və mən şəkil tapmacasına çatana qədər KS-ni yaxşı idarə edirəm...sonra donub qalır və mənə heç nə etməyə imkan vermir!!!! Belə qıcıqlanmış
Ekranda ancaq dairə göstərilir və o çox kiçikdir mən heç nəyi çətinliklə görə bilirəm kaş daha böyük olaydı mən xoşbəxt olardım
Həqiqi sözləri qəbul etmədiyini fərq edənə qədər onu sevdim. "DID"...buyurun. O, həmçinin adları qəbul edir, ancaq bəziləri. Oyun təxmin edilən bir söz oyunudur, faktiki sözünüzün kəsildiyini təxmin edin.
Mən reklamdan bir az fərqli bir şey gözləyirdim, eyni köhnə format deyil.
Bu əyləncəli rahatlatıcı oyundur. Məndə olan yeganə problem odur ki, mən oyuna indiyə qədər daxil olmuşam və indi o, donmağa başlayır və düzgün işləmir. Zəhmət olmasa bunu düzəldin.
Oyunu sevirəm, lakin qurmaq üçün daha çox otaq əlavə etdiyiniz zaman sevinin. Mən 2320-ci səviyyədəyəm, sadəcə çiçək və zar oyunları oynamaqdan və sadəcə sözlərlə məşğul olmaqdan yoruldum. Zəhmət olmasa daha çox otaq əlavə edin.
Oyunlarınız üçün reklamlar YANLIŞDIR! Mən çevrəni axtarmalı olduğun söz oyunu oynamaq istəmirəm. Yalançı reklam olmasaydı, bunu bilərdim. Bu oyun digər oyun kimi pisdir. darıxdırıcı. Silindi.
EDIT: Mən indi 750 səviyyəsindəyəm və əvvəllər dəyişiklik etmək 400 və ya 600 mərmiyə başa gəlirdisə, indi dəyişiklik etmək 1000-1500-ə başa gəlir, lakin siz hələ də tapmacanı bitirmək üçün cəmi 200 mərmi alırsınız. Beləliklə, 5 dəqiqəlik təmir üçün mərmi almaq üçün saatlar sərf edirsiniz. Tez vaxt sərf etməyə dəyməz.
Çoxlu reklamlar var..o qədər bezdiricidir..amma oyundan həzz alıram
Alice's Resort - Word Game Slovné hry xdz
Fərqli şəbəkəni sınamaqla nə demək istədiyinizi bilmirəm, lakin wi-fi nəzərdə tutursunuzsa, mənim yalnız bir şəbəkəm var. Mən bir neçə dəfə telefonumu yenidən yükləməyə cəhd etmişəm, yenidən quraşdırmağa cəhd etmişəm. İşləmir Mən yenidən quraşdırmıram. Stressə dəyməz. Yeniləmə zamanı oyun qəzaya uğrayanda oyun ID-mi necə göndərə bilərəm? 20%-ə çatacaq və 8 saata qədər donacaq. Mən telefonumu şarj etməyə və oyunu yeniləməyə buraxardım və o, heç vaxt 20%-i keçmədi! Həddindən artıq stress və narahatlıq!
Sözlərin yarısı laldır və mor sözünü kim istifadə edir? Turşu şəraitində əmələ gələn humus, niyə orada başqa bir söz var idi ki, onların xarici ölkədə belə bir rəqəm üçün istifadə etdikləri bir söz idi, belə ki, adi insan niyə bunun orada bir söz olduğunu düşünür.