Post by tagverstuabenchrum on Mar 17, 2022 4:18:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ BUST-A-MOVE Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BUST-A-MOVE Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy pro zdroj generátoru ▞▞▞
▞▞▞ BUST-A-MOVE Journey 2022 version ▞▞▞
Umožněte offline hraní (možná povolte jedno velké stahování na SD kartu) a sdílení IAP s rodinou, také zrychlete hlasité časy!
Je to docela dobré, ale jak se obtížnost zvyšuje, nemáte jinou možnost, než se spolehnout na předměty a speciální schopnosti postav získaných z drahého systému gacha založeného na mincích, pokud chcete v každé fázi získat 3 hvězdičky. Barvy bublin, které používáte pro munici, se zdají být zcela náhodné, což vás často nutí zahodit váš kombinovaný bonus, protože barvu, kterou POUZE potřebujete. ZVYKLÝ. OBJEVIT! Je to docela přitěžující, když váš úspěch na určité úrovni často závisí na štěstí nebo podvádění s drahými předměty.
Návykové! Nemůžu přestat hrát.
Skvělá práce na tomto klasickém Taito. Nečekal jsem, že to vyjde na Android. Pokud jde o nějakou zpětnou vazbu, můžete prosím opravit způsob, jakým opakujete úrovně na této úrovni. Kdykoli ztratím jakoukoli úroveň nebo to chci zkusit znovu, zatímco jsem uprostřed, načtu se zpět do mapy a vyzve mě, abych znovu hrál stejnou úroveň. Místo toho, abyste se vrátili na mapu, můžete pouze resetovat úroveň a znovu ji načíst. Také bych byl rád, kdybyste tuto hru mohli udělat kompatibilní s více zařízeními. Děkujeme za poslech a pokračujte v dobré práci!
Je to skvělé, ale během prodloužených bitev s bossy to vynutí ukončení....prosím, opravte!
Nelze hrát offline, mnoho obrazovek načítání, nákupy v aplikaci. Chci si jen zahrát puzzle bobble 4 na svém telefonu, proč to děláš, Taito.
Milujte tuto hru.
podvodná hromada odpadků. Raději by měla být vydána arkádová verze než tato věc. pochybuji, že budu platit za nějaké další úrovně. úrovně révy sají. úrovně šéfů jsou hrozné.pokud mě hra nutí hodit telefon, pak to není pro mě. nemluvě o tom, kolikrát se snažím přepnout bubliny a místo toho to hází. také, co se kdy stalo, že čára hodu měla stejnou barvu jako bublina?
Dlouhé doby načítání, časté pauzy pro pokračování ve stahování hry a neustálá vyskakovací okna s návody absolutně ničí tok hry.
Zábavná hra, velmi věrná dojmu z původní hry. Kdyby to šlo hrát offline, bylo by to ještě lepší. Nějaký důvod, proč nemůže načíst všechna data najednou?
Tato hra neustále maže svá vlastní uložená data a nemohu je získat zpět. Potřetí nezačínám od první úrovně.
Není absolutně nic zábavného na tom, když dostanete dvě bubliny stejné barvy, což vás donutí udělat téměř nemožný výstřel, který pak vede k prohře, protože jste vystřihli bublinu smrti. Jediný důvod, proč jsem hrál tak dlouho, jak jsem hrál, byl ten, že jsem za to zaplatil.
To, že jsem nehrál v režimu letadla, pro mě hru prostě zabilo.
😊
PROSÍM AKTUALIZUJTE!!!! PROSÍM PROSÍM PROSÍM?! PROSÍM, PROSÍM AKTUALIZUJTE, AŤ SI TO MŮŽEME ZNOVU HRÁT. MILUJU BUBBLE BOBBLE
Miluji tuhle hru. Hrál jsem tuto hru na Faceboom, než ji odstranili. Teď to můžu hrát jako za starých časů. Tahle hra mi chybí.
Tohle není krach, který by někdo chtěl. Ve skutečnosti je to horší než freemium kopie. Dělá všechny stejné podvody jako oni.
Hra je skvělá. Klasické zvuky a variace bublin bublin Taito. Nicméně, je to zmrzačené, když chcete hrát více fází offline (jako během dlouhé jízdy autem, kde není mobilní signál). Požadavek na připojení k internetu je buď pro stahování aktiv nebo nějaký druh ověření DRM, nebo obojí. V každém případě příliš často. Můj požadavek na Taita je nastavení umožňující větší objem stahování aktiv (když je online), takže lze hrát více fází, když není přístup k internetu.
Celkově dobrá hra, ale nedávno jsme si s manželkou nemohli koupit žádné nové postavy. Všechny pokusy o nákup vedou k nakreslení dříve přijaté postavy. Máme méně než čtvrtinu sbírky postav, takže pravděpodobnost, že ani jeden z nás nekreslí nové postavy, by měla být velmi nízká. Dohromady jsme překonali 10 přímých losování, aniž bychom dostali něco nového!
Páni, nejsem s tím spokojený, i když to bylo podané dobře. Zní to hezky.
BUST-A-MOVE Journey Головоломки tab
Punch Bob Hjernegymnastik ylf
Pevně věřím, že když si koupím hru, neměla by mít v nákupech aplikace pro základní hraní. Také si myslím, že je směšné, že potřebujete připojení k internetu, abyste mohli hrát hru, která je pro všechny záměry a účely offline.
BUST-A-MOVE Journey Sestavljanke dvty
BUST-A-MOVE Journey Puzzle xedo
BUST-A-MOVE Journey Jumboq mcy
Nelíbí se mi, že musím kupovat úrovně hned poté, co jste si hru zakoupili, existují zcela bezplatné bublinové hry, které mají stovky úrovní, které nestojí ani cent. To není správné
Největší hra, kterou kdy smrtelník vytvořil. Lepší než Minecraft!
Nic takového, co jsem očekával. Nestojí to za nákup a nechat se uvíznout zážitkem podobným F2P. Jednoduše Bust-A-Move v názvu. Promiňte. 😟
Užívám si to. Žádné srovnání s knock-offs. Rozhodně stojí za těch 5 vlásků pro panenku. Jediné stížnosti jsou, že to úplně nereaguje na pero s na mé poznámce 4 a nějakou dobu trvá, než se načte.
Bylo by hezké přestat přebírat mediální přehrávač, pokud mám bgm vypnutý. Chtěl bych mít možnost při hraní poslouchat svou vlastní hudbu Také žádné zálohování dat? Vyměnil jsem telefon a žádná z mých dat se nepřenesla! Co je to, 2012?
Pokud stisknete exit stage, dostanete se na mapu úrovní. Pokud stisknete tlačítko redo stage, dostanete se na mapu úrovní...PROČ? Očekával bych, že „znovu úroveň“ spustí fázi znovu na svém owm místo toho, abych ji musel restartovat z nabídky, jaký smysl má tlačítko opakovat, pokud dělá to samé jako tlačítko výstupní fáze??? Prosím opravte to
Zábavný remix klasické hry - tak roztomilý!
Zábavné, ale doba načítání je šíleně dlouhá. Také když ztratíte úroveň, budete čekat 10 HODIN, než budete hrát znovu!?!? Zbláznil ses!? Vráceno
to vůbec nefunguje, jen se načítá a načítá
Váhal jsem kvůli středním recenzím, ale přesto se rozhodl ke koupi. Hra rozhodně předčila má očekávání!!
Mám to moc rád
Zábavné a nostalgické. Uveďte prosím možnost použít původní verzi soundtracku!
Hra je opravdu dobrá, ale má nějaké chyby, kvůli kterým se hra zhroutí a nebude se moci vrátit k uloženým souborům, pokud hru nepřeinstalujete. Poté, co jsem byl opravdu daleko, jsem musel několikrát začít znovu. Znovu to hrát nebudu, taková ztráta času a spousta úsilí
Tato hra Bust a Move je hrozná!!! Ukazatel SUVÁ, od chvíle, kdy stisknete tlačítko start, musíte sedět a čekat, než se hra skutečně spustí, PŘIPRAVENO, ne, vlastně jsem tady chtěl sedět ještě asi 20 minut a dívat se, jak tato hra nic nedělá!!! Jo a díky, chtěl jsem utratit 2 500 coinů, abych se mohl dívat na hru, řekni ach, máš ještě 10 sekund, och, hotovo, dej nám prosím dalších 5 000 coinů, abychom je mohli ukrást taky!!! Co takhle udělat hru hratelnou celou dobu!!! SUVÁ!!!!!
Miloval to. Potřebuje víc. Kde je ta kouzelná bublina.
Hra je velmi dobrá. Ale neschopnost hrát hru offline je hlavní chyba. Zvlášť po zaplacení hry. Žádný offline není velký problém. Po zaplacení hry si také musíte koupit další. Z tohoto důvodu nelze tuto hru doporučit.
Je to vadné, ale je to Bust-A-Move. Journey je znovuvydáním f2p BAM Islands, přičemž staré mikrotransakční náklady byly nahrazeny relativně snadno získatelnými coiny ve hře. Za cenu 5 $ získáte více než 200 úrovní, přičemž je možné zakoupit další balíčky úrovní. Hra je klasicky dobrá a ovládání umožňuje snadnou přesnost, ale neustále se bezdůvodně připojuje, pravidelně padá při ztrátě poslední úrovně (nebo bonusové úrovně!) a dávkovač hrdiny se zdá rozbitý, což dává stejnému hrdinovi znovu a znovu. C
Zábavný malý žrout času bez mikro transakcí
Čekání na stažení mezi úrovněmi je hrozný uživatelský zážitek
Koupil jsem si tuto hru a vy mě nutíte platit za další úrovně? To není správné, pokud za hru zaplatím, měl bych získat všechny úrovně!
hrajte offline prosím
je to zábava, ale potřebuje wifi🙁
Skvělá hra. Rozhodně si zaslouží vyšší skóre. Mělo by být kolem 4,5, ne 3,2.
Skvělá hra
Skvělá hra! Připomíná Bust-a-Move pro SNES. Baví mě to víc než jiné střílečky bublin. Nicméně jedna funkce, kterou bych rád viděl přidanou, je podpora pro barvoslepé/nedostatečné uživatele. Mám červeno-zelenou barvoslepost. Dokážu dostatečně rozlišit barvy, abych mohl hrát a užívat si hru. Ale často se přistihnu, že znovu načítám zápasy, dokud nedostanu mix barev, které dokážu rozlišit (opravdu těžko rozlišuji mezi červenými a zelenými bublinami, takže znovu načítám, dokud můj zápas nemá červenou nebo zelenou, ale ne obojí)
BUST-A-MOVE Journey Головоломки qqzy