Post by tagverstuabenchrum on Mar 17, 2022 4:39:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Townscaper ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Townscaper IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kapāt spēle (vairāk kristālu) ▞▞▞
▞▞▞ Townscaper 2022 version ▞▞▞
Naudas izniekošana
Townscaper Hygge zczp
Apbrīnojami... Tā ir tik apmierinoša spēle. Es domāju, ka drīzāk rotaļlieta. Bet jūs varat vienkārši pazust tajā stundām
Lietojumprogramma MIRDZ! Bija paredzēts, ka man būs jālejupielādē šo spēli pēc tam, kad tā bija pieejama mobilajā ierīcē, tagad tā pastāvīgi avarē kāds, lūdzu, pastāstiet man, kā sazināties ar izstrādātāju!
Jautri un viegli pagatavojami piemīlīgi pilsētiņas izkārtojumi, taču šobrīd NOTEIKTI nav savas cenas vērti. Ļoti maz funkciju. Varat mainīt ēkas sienu krāsu (kas automātiski nosaka tā jumta krāsu, lai tā atbilstu), taču nav daudz ko citu, ar ko spēlēties. Spēlei ir nepieciešami daudzi atjauninājumi, taču tai ir potenciāls!
Vienīgais, kas šo lielisko spēli varētu padarīt vēl labāku, ir, ja manos darbos dzīvotu mazi cilvēki.Un cilvēkiem, kam patīk, kā tas ir, veids, kā to izslēgt iestatījumos.
<a href=""></a>
Šī spēle ir pārsteidzoša! Es to visu spēlēju katru dienu! Viegli uznirstošās mājas ir lieliskas, tāpat arī skaņa, kad to izveidojat... Man patīk šī spēle, un tā noteikti ir tās naudas vērta! Lai gan... būtu forši redzēt sīkus cilvēkus staigājam pa ielām un iznākam pa mājas durvīm...
Viegli lietojams un ļoti relaksējošs. Gaidīju, kad tas tiks parādīts operētājsistēmā Android no datora, un ļoti priecājos, ka tas beidzot ir noticis. Mobilajā ierīcē jūtas daudz kā mājās, kur jebkurā laikā varat ienirt un izkļūt no tās. Ir svarīgi saprast, ka tā ir tikai smilšu kastes rotaļlieta, nevis spēle ar jebkādiem mērķiem. Jūs vienkārši izveidojat un redzat, kur tas jūs aizvedīs. Gribētu redzēt cilvēkus, kas rosās manās mazpilsētās, bet mīl visas sīkās detaļas, kas tiek radītas procesuāli. Viegli ieteikt
Vienkārši mīlu to.
Jums ir diezgan forša spēle. Ja mums būtu iespēja izvietot objektus apkārtnē, lai tie nejauši neiznāktu, jūs saprotat. Piemēram, ja es vēlētos pievilkt drēbju auklu vienai otrai, es varētu vienkārši novietot vienu, lai pilsēta izskatītos labāk kā daco, ko varat novietot. Bet kopumā spēle ir 10/10
Ļoti relaksējoša
Ļoti patīk, relaksējoša atmosfēras piejūras pilsētas zīmēšanas rotaļlieta. Tiešām skaista ar daudzām detaļām. Būtu lieliski, ja būtu iespēja izslēgt lietotāja interfeisu ekrānuzņēmumu uzņemšanai (ja vien es to neesmu palaidis garām?). Arī elementu dzēšana prasīja nelielu atklāšanu. Skaists darbs tomēr!
Ir vērts tērēt naudu, šī ir ļoti jautra spēle. Es vēlos, lai būtu otrais numurs vai ielāps/atjauninājums, kurā faktūras kļūst vai nu viduslaiku, vai futūristiskas, un varbūt lielāks spēļu režģis, varbūt vēl dažas animācijas ielās, ne tikai putni. varbūt viņi varētu pievienot cilvēkus, kas staigā vai brauc ar automašīnām, pat varbūt post-apokaliptisku versiju ar zombijiem
Jautri
Townscaper عمومی izk
Rilly laba spēle Man patīk to spēlēt, atrodoties ceļā, un tā apmierina tikai lietas
Vienkārši jautri. Es negribu teikt, ka jums tas ir jāiegādājas, bet man tas bija 5 bušu vērts. Ja jums patīk pilsētas celtnieku spēles, jo jūs iedomājaties tajās dzīvot, šī ir lieliska spēle. Ja jums patīk nodokļu un komunālo pakalpojumu sīkumi, iespējams, vēlēsities izturēt. Bet tā ir brīnišķīga spēle un naudas vērta.
Jautra spēle, kurā pavadīt dažas minūtes, gaidot rindā vai autobusu. Vienīgais, kas to padarītu vēl labāku, ir iespēja spēlēt ar vienu roku. Varbūt ir iespēja pārslēgties starp vienas rokas kustību un rotāciju?
Šo spēli ir patiešām jautri spēlēt nejauši. Novēlu, lai tur būtu daži cilvēki, kas staigātu apkārt un kaut ko darītu ar ēkām. Tomēr spēle ir tik jautra, un es varētu pavadīt stundas, spēlējot šo spēli. To ir arī ļoti viegli iegūt. Šī spēle ir ļoti jautra, un tajā nebija arī nekādu papildinājumu, kas ir pluss. Kopumā tā ir lieliska spēle.
Relaksējoša un skaista.
Lieliska spēle, ja jums patīk mācība un pasaules veidošana. Nesen man ir radusies kļūme, kad sīkumi tiek vienkārši izdzēsti bez iemesla, izņemot to, ka tas ir lieliski.
Tas ir patiešām foršs izskats, bet tas tiešām ir.
Es biju redzējis Twitter izstrādes fragmentus, bet priecājos, ka beidzot to atskaņoju. Jūtos kā patiešām stabils radošs noiets, ar ko spēlēties, kamēr es kaut ko gaidu un knibinos pa tālruni.
Labākā spēle, ko esmu saglabājusi, kopš sāku spēlēt mobilās un datorspēles, citas nāk un iet, bet Townscaper paliek! Prieks, ka tagad tas ir pieejams mobilajā ierīcē! Woot!
Ļoti skaista un jautra spēle. Tomēr tas var justies vientuļš, un es nedomāju, ka vēlos to spēlēt ilgu laiku. Lieliska būtu iespēja pievienot mazus cilvēkus. Es vēlētos pievienot cilvēkus pa vienam un varbūt izveidot ciematu, taču es varētu arī redzēt, ka viņi strādā tāpat kā putni. Ja izstrādātāji vēlas pievienot vairāk lietu, ir tik daudz iespēju.Laivas, koki, vairāk dzīvnieku, dažādas arhitektūras un dažādas bāzes struktūras būtu intuitīvi paplašinājumi.
Townscaper Εύκολα bmk
Tīra radoša izklaide!
Tā ir lieliska spēle. Būtu lieliski, ja spēlei tiktu pievienotas dažādas tēmas, piemēram, futurīdisks vai viduslaiku stils, kā arī rīki, lai ātrāk aizpildītu pilsētas vai vietas.
Šī ir mana jaunā mīļākā izklaide.
Townscaper Ajanviete yksw
Šī ir brīnišķīga spēle, taču ik pēc dažām reizēm, kad es dodos uz ēkas nopostīšanu, tā pastāvīgi izplūst. Vai jūs varētu to salabot?
Es mīlu šo spēli līdz šim. Esmu lielu pilsētu celtnieku fans, un tas man atbilst. Uzlieciet dažas austiņas ar mūziku un vienkārši veidojiet. Tāpat kā citi lietotāji, es vēlos, lai spēlē būtu cilvēki. Vai vairāk aktivitāšu ne tikai putniem. Arī laivas būtu foršas.
Zen svētlaime
Spēles sabojātas
Jautra pilsētas veidotāju spēle. Pavadīja dažas stundas, veidojot ideālu piekrastes pilsētu. Spēlējot šo spēli, laiks noteikti skrien ātri.
Jautri, lieliska grafika, bet vēlos, lai būtu vairāk, ko darīt/veidot. Es izveidoju 3 lieliskas pilsētas, pēc tam biju neapmierināts ar iespēju trūkumu un grūtībām ar pagalmu projektēšanu. Lūdzu, pievienojiet vairāk — tam ir tik daudz potenciāla.
Tik pārsteidzošs!! Kopš vakardienas iegādes es jau esmu pavadījis stundas, veidojot pilsētas. Atklāt konfigurācijas, kas veido jauna veida ēkas un formas, ir tik aizraujoši! Es noteikti redzu dažus iespaidīgus atjauninājumus nākotnē, un nevaru sagaidīt, kad varēšu tos atskaņot!
Mīlu to!
Viens no labākajiem laika kavētājiem. Mīlu to!
ES mīlu šo spēli"! Daži ieteikumi turpmākajām versijām: 1) Cilvēki. Tiem nav jābūt daudz. 2) Fotoattēlu režīms. 3) Saite uz lietotāju galeriju 4) Piestātnes un parki
Man un manai sievai tas ļoti patīk, viņa to spēlē, lai palīdzētu pārvarēt trauksmi un pietiekami nomierina, lai spēlētu, lai es atpūstos.