Post by tagverstuabenchrum on Mar 17, 2022 4:42:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PunBall ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PunBall IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack hra (zvýšit klíče) ▞▞▞
▞▞▞ PunBall 2022 version ▞▞▞
Před původním zveřejněním jsem zkusil resetovat hru i zařízení, a to jak na wifi, tak na mobilním signálu 5G. Problém se zdá být v tom, že grafické zatížení je vysoké. Vícenásobné efekty koulí (blesk, laser, střela) a vícenásobné smrtící efekty s poměrně plným polem vedou k tomu, že se děje tolik věcí najednou, že se silně zpožďuje a pak se zavře. Mohu se vrátit do stejného boje, ale stále mám stejný problém.
Hra padá každé 2 minuty
Aktualizováno: Nyní více než 60 dní hraní této hry. První recenze byla brutální, ale došlo k vylepšení. Hra je zábavná a do jisté míry založená na dovednostech. Přesunuto z 1 na 3 hvězdičky. Stále nic, co by stálo za nákup, stále omezený počet zbraní/brnění (myslím tím, panebože, 4 na výběr?) byli přidáni mazlíčci, což je skvělé, události jsou absolutní vtip, vynaloženo velmi omezené úsilí a je to stejný týden v týdnu Denní výzva je zábavná, ale omezená. Stále velmi málo energie na hraní...bude brzy aktualizováno
Může to být opravdu zábava. Nicméně vše je organizováno tak, aby vás přimělo utrácet peníze (tj. obtížnost, pokles sazby atd.) Nevadí mi utrácet peníze, když je to zasloužené. V tom případě tomu tak není.
Wow! Moje stará recenze byla odstraněna. Vše, co jsem řekl ve své staré recenzi, bylo, že hra byla zmanipulovaná tak, že první hra, kterou jste ten den hráli, byla super snadná a další úroveň, kterou hrajete, super obtížná, ale vraťte se další den a tato úroveň je najednou super snadné. Jinak je hra zábavná. Ve skutečnosti jsem opravdu zmizel, že moje stará recenze byla odstraněna, protože to jen dokazuje skutečnost, že hra je opravdu zmanipulovaná a vývojáři. To vědí.
Docela dobrý žrout času na lámání cihel. Nulové vynucené reklamy, přiměřená míra postupu bez utrácení hotovosti. Chtěl bych více bezplatných prémiových položek, ale jen proto, že jsem levný lol. Druhá osoba, která říkala evidentní paywall, prostě neměla trpělivost a nebyla ráda, že tam není tlačítko „automatická výhra“.Dalo by se použít s několika gramatickými opravami a kontrolou schopnosti/monstra dlouhým stisknutím,
Uspokojivá hra, která mě zaujala už pár týdnů, což je u mobilních her vzácné. Umožňuje dostatek hratelnosti mezi potřebou dobít energii, takže nemám pocit, že jsem nucen platit za hraní. Moje jediná výtka ke hře je "fusing" a následný upgrade zařízení je opravdu pomalý proces, POKUD nezaplatíte, ale kromě této skvělé hry!
Tato hra je opravdu úžasná! Vše potřebné pro příjemný návykový herní zážitek! Děkuji vývojářům, pokračujte v úžasné práci!!
Za vítězství ve hře se rozhodně vyplatí, šance na získání předmětů zvyšujících poškození je tak těžké získat. Pokud budete hrát zdarma, můžete se na určité úrovni tak špatně zaseknout.
Docela nenáročná hra, ale zároveň zábavná. Pěkná hra na relax a odpočinek. Zatím návykové a snadno se vyvíjejí
Hra je super zábavná. Víte, co zabilo tuto hru? Myšlenka získat magické kameny, které lze použít k odemknutí významných dovedností, se skrývá za paywallem. Jsem na úrovni 30 s pokročilými dovednostmi, které jsou mnohem pozadu než moje úroveň. V současné době na scéně 21 a to je důvod, proč lidé přestali hrát tuto hru
Toto je doslova ta nejdrsnější hra, jakou jsem kdy hrál. Poté, co dosáhnete úrovně 15, brousíte DNY. Pokles nepřátel se sotva zvýší, ale zdá se, že obtížnost se zdvojnásobí. A pravděpodobně ten největší tah? Nekromanti dokážou v KAŽDÉ KRAZE vyprodukovat celý zatracený dav! Není to nic jiného než zázrak porazit Necro bosse. Doufám, že každý z vás dostane svědivou prasklinu a vaše prsty se zmenší o 2 palce.
Kombinace dvou mých oblíbených her, ballz a archero, vytváří návykovou hru.
PunBall Quebra-cabeça hkd
Super zábavný zabiják času. Nevyžaduje mnoho přemýšlení.
PunBall Teka-teki rnds
Hra mrzne a zadrhává se pokaždé, když se snažím hrát, nelze v ní pokračovat
Tato hra je docela dobrá, jen špatná zkušenost za odměnu, abyste získali lidi.
Hrál jsem, ale zapomněl jsem, proč jsem odinstaloval. Hráli jste někdy pinball v reálném životě a občas se vám stalo, že míček nějak zůstal nahoře v nárazníku a poskakoval tak dlouho, že máte skoro pocit, že vlastně nehrajete? Ten pocit je celá tahle hra. Je to prostě fenomenální nuda. U některých snímků trvá dokončení téměř minuty. Často jsem měl skoro 2k kombo zásahů, ale věci stále tak často neumírají. Předpokládám, že jde o paywall. Odinstalujte číslo 2 a tato recenze mi připomene proč.
Bylo to řečeno jiným uživatelem, útok hráče je příliš nízký a poškození nepřátel je příliš vysoké. V zóně 10, kolo 5, neschopnost vyčistit jednu vlnu znamená, že prohraji. Necro zaplňuje prázdná místa, kde se nepřátelé netvořili, a podle mého odhadu bych potřeboval perfektní zónu se všemi vylepšeními raket, abych porazil toho 1 milion (1000 000) healbosse ve 30. kole. Hra byla až doteď zábavná. protože jsem vyhrál, ale protože jsem prohrál kvůli špatnému míření. Nyní je to náhodná šance z upgradů sestavení.
Takový zábavný nápad! Ale už týden jsem uvízl na Lvl10. Upgradoval jsem, jak jen to šlo. Koupil jsem krabice a stále nemám šanci!
Trochu lepší spin off střílejících koulí, aby odpovídaly barvám, aby se eliminovaly čáry
Existuje každodenní výzva, která odpálí váš míč opačným směrem, než jste původně zamířili, a je to ta nejzábavnější a nejhorší věc, jakou jsem kdy v jakékoli hře zažil.
Strašně vyrovnané. Proběhnutí jakékoli fáze za 10 trvá příliš dlouho. Nemluvě o tom, jak za lvl může zdraví stoupnout 10krát jen z rozdílu lvl.
Hra je návyková, ale neustále padá. Opravte to a aktualizuji svou recenzi.
Láska láska láska tato hra je dokonalým zabijákem času, zejména s dítětem, kterou jsem schopen pozastavit a ukončit, když to potřebuji. Jediná věc je, že nemůžu přijít na to, jak přenést svá data do nového telefonu, abych mohl hrát tam, kde jsem skončil. Požaduje kód převodu, ale nemůžu ho najít jen své ID číslo. Jakákoli pomoc by byla skvělá. Opět miluji tuto hru
Skvělá hra. [ačkoli] se mi nelíbí, že spotřebováváš výdrž na hraní. Maximálně 30 a každá hra vyžaduje 10 Hraji pouze 3 hry a pak musím pár hodin počkat, než si zahraji znovu. POKUD I HV MONEY („Dobrá hra se zničí, když se vývojáři rozhodnou, že vše ve hře zdarma vyžaduje peníze dokonce i pokud se má hrát déle než 15 minut)
Míč bude neustále mizet přímo z horního rohu do zakončení. Ve výzvě, kde bylo způsobeno pouze 1 poškození do zad, se propadl středem monstra dozadu a zůstal v zadní řadě VELMI dlouhou dobu.
Velmi zábavné, trochu moc možností nákupu.
Dobrá hra, ale nízký pokles krystalů, není přátelská k f2p
Použijte prosím svůj mozek k vytvoření hry Můžete hrát bez dobíjení? A můžete je všechny porazit bez mrtvých? Tato hra má nulovou logiku
Zajímavý lámač cihel, ale trochu nepohodlné hrát. Žádná z dovedností není vysvětlena, takže si je musíte vyzkoušet a zapamatovat si, co dělají. Příliš mnoho vyskakovacích bannerů / prodejních balíčků a jsou drahé. Nakonec také budete sledovat příliš mnoho 30sekundových reklam, abyste získali další zdroje. Také hra náhodně začala zamrzat & jednoho dne havaroval, když to předtím bylo úplně v pohodě. Stane se to na hlavní obrazovce, dokonce ani na pódiu - prostě to začne koktat a já to musím zavřít. Nehratelné!
Jednoduchá hratelnost, ale nejlepší a opravdu návyková.
Klady: zábavná hra, kterou lze zabít nějaký čas; díky rozmanitosti dovedností, které můžete získat, budete mít většinou pokaždé jinou hru a budete muset používat různé strategie; lze hrát offline. Nevýhody: příliš mnoho věcí, za které můžete zaplatit, nanesených na váš obličej; zbytečný energetický systém pravděpodobně proto, aby z něj získal více peněz; není to dobrá hra, pokud se někdy nechcete spoléhat na RNG. Celkově je to dobrá hra na zabíjení času a nenudí tak rychle, ale mohla by mít méně věcí souvisejících se skutečnými penězi.
Podvod! Ve 4. dni výzvy je úkol, ve kterém musíte otevřít 80 punboxů. Neexistuje žádný způsob, jak otevřít takové množství punboxů za 7 dní bez darování! Bez tohoto úkolu nemůžete získat relikvii.
Je to zábava hrát a chtít hrát, ale má to velký problém s pádem hry. Dobře, předtím jsem hrál dobře, ale najednou z několika dní tato hra spadla několikrát, nejen za den nebo dva. Také když spustím hru nebo se podívám na reklamu po několika sekundách, vše se zhroutí.
Vývojáři hladoví po penězích tuto hru zabili. Dodnes si pamatuji starého dobrého archera a oni ho kvůli své chamtivosti zničili. A tato hra by byla opravdu úžasná, kdyby se neřídili stejnou strategií vydělávání peněz. Chápu jeho byznys, ale tyto hry vám ukazují, že máte talent, ale nezáleží vám na kvalitě produktu, ale pouze na zisku.
Skvělá hra, jen by si přáli, aby dali klíče do truhly na jevišti jako klíče předmětů
PunBall እንቆቅልሽ mmce
Je to zábavné, ale je tu příliš mnoho reklam a pouze 30 energie, když každé kolo trvá 10
Stejně příjemné jako Archero. Našli způsob, jak si klasický herní styl přizpůsobit.
Zábavná hra minus absolutně nemožný berserker boss, který vám nějak VŽDY zablokuje cestu, kterou se chystáte prorazit..... Jen na této jedné scéně jsem se dostal DESETKRÁT na úroveň.....taková zábava pro mě a můj mozek , ale už ne 5 hvězdiček, protože je to pro Free Player příliš těžké... Uvízl jsem na Stage 10, protože si nemohu dovolit lepší vybavení, musíte dát více vybavení zdarma
<a href=""></a>
Zaměřování je na dotek, ale dá se na to zvyknout. Může to být náročné, pokud nejste dobrý v tomto typu zaměřovací hry, a protože jsem dobrý😆, považuji to za docela obohacující 😁
PunBall Bulmaca yjms
Dobrá hra jen potřebuje přidat více energie, místo toho, aby bylo 30, udělejte z ní 50
SKVĚLÝ, ale chtělo by to více postav. A zajímalo by mě proč zrovna Rolla?
Invazivně komerční, zvláště teď, když přišel vánoční duch. Opakující se a nepříliš nápaditá hra „odrážet míčky“. Hotovo, ty.
Jakmile se dostanete do určitého bodu, úrovně je nemožné dokončit
Hra je úplně jiná než reklama. Proto získáte 1 hvězdičku. A je to pekelně nudné.
epické selhání miloval tuto hru nyní s touto vánoční aktualizací hra již nefunguje úplně zpackaná
Hrál jsem několik Habby her a stal jsem se jejich fanouškem. PunBall jsem našel náhodou při procházení žánru a doufal jsem, že hra, která zaškrtne všechna moje políčka. Vyzkoušel jsem mnoho dalších, ale byl jsem zklamán, takže jsem byl rád, že Habby vyrábí jejich vlastní! Mohlo by dojít k vylepšení (skutečné rozsahy úhlů), jinak je to skvělé! Aktualizace mazlíčků mě dokonce přesvědčila, abych trochu otevřel peněženku. Ale OPRAVDU NENÁVIDÍM nový zvuk hracích automatů FX. FTLOG - PROSÍM přidejte možnosti pro rozdíl. zvuk FX!
Zbavte se příšerných modifikátorů denních výzev, jako je, že se nepřítel pohybuje dvakrát v jednom kole a střílí v opačném směru, kam míříte. Zjevně jsem u 0,1 % nejlepších hráčů a přesto, že mám tyto modifikátory, je každodenní výzva nehratelná.